Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:411, Did:0, useCase: 0



Teļa gaļa ar sēnēm

Šim ēdienam var izmantot jebkuras sēnes, taču vislabāk tas garšos ar pavisam nesen pašu lasītām.

Nepieciešams:

400g šķēlītēs sagriezta teļa gaļas mīkstuma,
250g svaigu sēņu,
100g mizotu tomātu,
80g sviesta,
1ķiploka daiviņa,
milti,
buljons,
sāls,
pipari,
pētersīļi.

Pagatavošana:

1. Sēnes notīra un smalki sagriež, liek katliņā, pievieno daļu sviesta un sasmalcinātu ķiploka daiviņu; pieliek sasmalcinātus tomātus, sāli un piparus. Laiku pa laikam pievienojot buljonu, vāra aptuveni 20 minūtes.

2. Citā katliņā uzkarsē atlikušo sviestu, kurā liek miltos apviļātas gaļas šķēlītes, tad pievieno sēnes un gatavo uz vidējas uguns 7 minūtes.

3. Pirms pasniegšanas var pievienot sasmalcinātus pētersīļus.