Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:197, Did:0, useCase: 0



2 garšīgas salātu receptes ar konservētiem ananāsiem

Mājas viesībās aukstā galda salātu klāstā dažādībai lieliski iederas dažādas variācijas par konservētu ananasu tēmu, un jāteic, ka nereti tieši šie salāti no galda ēdāju mutēs pazūd visātrāk.

Salāti ar žāvētu vai kūpinātu vistu.

Nepieciešams:

300-400 g žāvētas vai kūpinātas vistas,
1 bundžiņa ananasu savā sulā (300g, bez sīrupa vai maigā sīrupā),
1 bundžiņa konservētas kukurūzas (300g),
majonēze,
krējums.

Pagatavošana:

1. Kūpinātu vai žāvētu vistu sagriež nelielos gabaliņos.

2. Konservētus ananasus sasmalcina kubiciņos.

3. Pievieno konservētu kukurūzu.

4. Pievieno majonēzi un krējumu aptuveni vienās proporcijās, un visu sajauc.

Salāti ar krabju nūjiņām.

Nepieciešams:

300g krabju nūjiņu,
1 bundžiņa ananasu savā sulā ( 300g, bez sīrupa vai maigā sīrupā),
majonēze.

Pagatavošana:
1. Krabju nūjiņas un konservētus ananasus sagriež vienādos gabaliņos.

2. Pievieno majonēzi, visu samaisa un pasniedz galdā.

Arī šiem salātiem var pievienot konservētu kukurūzu. Vienkārši, ekonomiski un garšīgi!

Gatavoja Ilze Puķe, Foto: Ivars Puķe