Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:197, Did:0, useCase: 0



Saldskābie kāpostu un burkānu salāti

Saldskābie kāpostu un burkānu salāti
Saldskābie kāpostu un burkānu salāti
Gatavoja Dace Vilkāja
Foto: Iveta Apškrūma

Pavisam citādu garšu iegūst tradicionālie kāpostu un burkānu salāti, ja tiem pievieno nevis krējumu, bet dižonas sinepes un saldskābo mērci ar mango.

Nepieciešams:

1/4 neliela svaiga galviņkāposta,
2 - 3 burkāni,
1 - 2 tējkarotes dižonas sinepju,
3 ēdamkarotes Ķīnas saldskābās mērces ar mango (bez konservantiem (nopērkama lielveikalos)).

Pagatavošana:

Sasmalcinātam kāpostam pievieno uz rupjās sakņu rīves sarīvētu burkānu, pieliek sinepes, Ķīnas saldskābo mērci ar mango un visu samaisa.

Labu apetīti!