Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:197, Did:0, useCase: 0



Spinātu salāti ar ceptiem kastaņiem un žāvētām ribiņām

Drukāt

Ēdamie kastaņi ir lieliska delikatese, ar tiem var eksperimentēt, radot jaunas receptes. Izmēģiniet arī jūs.

Nepieciešams:

2 gabaliņi kūpinātu ribiņu,
1 iepakojums ēdamo kastaņu,
100 g svaigu spinātu lapu,
1 svaigs gurķis,
sāls pēc garšas,
3 ēdamkarotes skābā krējuma.

Pagatavošana:

1. Kastaņus augšgalā krusteniski iegriež un kopā ar ribiņām liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram uz 20 minūtēm cepties. Kastaņu gatavību var pārbaudīt, nogaršojot kastani. Tam jābūt mīkstam un saldam, bet mizai viegli jālobās nost.

2. Kamēr ribiņas un kastaņi cepas, pagatavojiet salātus. Spinātus nomazgā, nosusina un sagriež, tiem pievieno sagrieztu svaigu gurķi, pieber sāli pēc garšas, visu samaisa ar 3 ēdamkarotēm skābā krējuma.

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,