Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:197, Did:0, useCase: 0



Salāti rudenīgu kļavu lapu krāsā

Ienesiet savās mājās rudenīgo noskaņu, pagatavojot veselīgus un garšīgus salātus rudenīgu kļavu lapu krāsā!

Nepieciešams:

125 g rīsu,
1 tējk. kurkumas,
200 g mazi burkāniņi vai kubiņos sagriezts liels burkāns,
1 oranžā paprika,
2 tomāti,
1 bundža (400 g) konservētu sarkano pupiņu savā sulā,
1/2 bundža (170 g) konservētas kukurūzas,
1/2 bundža (200 g) konservētu zaļo zirnīšu,
3 nelieli marinēti gurķīši,
3 nelieli svaigi gurķīši,
dilles vai jebkuri citi zaļumi,
mandeļu eļļa vai olīveļļa,
citronu sula vai etiķis,
sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Rīsus kopā ar kurkumu un burkāniem vai burkānu kubiņiem novāra sālsūdenī, atdzesē.

2. Tomātus, papriku, marinētos un svaigos gurķus, kā arī dilles un citus zalumus, ja tādus pievienosiet, sīki sagriež.

3. Visas sastāvdaļas samaisa, pievieno sāli un ar citronu sulu vai etiķi samaisītu mandeļu vai olīveļļu.

Gatavoja un fotogrāfēja Iveta Apškrūma