Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:197, Did:0, useCase: 0



Rukolas salāti ar tomātiem un olu

Ļoti garšīgi, veselīgi un vitamīniem bagāti pavasara salāti.

Nepieciešams:

100 g svaigu rukolas lapiņu,
3 olas;
2 tomāti,
1/2 svaiga garā gurķa,
sāls pēc garšas,
krējums pēc vajadzības.

Pagatavošana:

1. Rukolas lapiņas noskalo un sietiņā notecina, tad saplucina traukā, kurā gatavos salātus.

2. Olas novāra (5.min.), sagriež un pievieno salātiem.

3. Gurķi un tomātus noskalo, sagriež palielos gabaliņos un arī pievieno salātiem.

4. Pieber sāli, pieliek krējumu un visu samaisa.

Salātus pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

     [+] [-]

, 2012-05-04 18:23, pirms 7 gadiem
Kā zināms, majonēze nav veselīga, tādēļ šos salātus nevarētu tā nosaukt...pieļauju, ka majonēzes vietā labāk izmantot krējumu, bet vēl labāk - olīveļļu ar etiķīti un zaļumiem.

     [+] [-]

, 2012-05-04 18:35, pirms 7 gadiem
Nelielā daudzumā majonēze nekādu ļaunumu nenodara.

     [+] [-]

, 2012-05-04 21:27, pirms 7 gadiem
Vislabākā mērce rukolas salātiem ir:medus, citrona sula,nedaudz olīveļla,pipari

     [+] [-]

, 2012-05-04 22:01, pirms 7 gadiem
ļaunumu nē, bet veselīgi nav

     [+] [-]

, 2012-05-04 22:12, pirms 7 gadiem
Nu ja kads ievero dietas tad majoneze tiesam ir neveseliga.Bet ir tacu mazkaloriju un ir iespejams majas pasam pagatavot.Man sie salati gan skiet garsiigi

     [+] [-]

, 2012-05-04 22:49, pirms 7 gadiem
Salāti tiešām ir ļoti garšīgi un majonēzi jāpievieno tikai nedaudz, tāpēc par kalorijām nav jāuztraucas.