Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:197, Did:0, useCase: 3


Siļķe kažokā svētku galdam

Redakcija
Redakcija

Kā gatavot siļķi kažokā zina gandrīz ikviena saimniece. Šoreiz piedāvājam vien interesantāku noformējumu, kas lieliski iederēsies uz svētku galda.

Nepieciešams:

mazsālīta siļķu fileja;
sīpoli;
burkāni;
kartupeļi;
nelielas bietes;
olas;
majonēze;
krējums;
sāls.
Sastāvdaļu daudzums atkarīgs no tā, cik liels būs ēdāju skaits.

Pagatavošana:

1. Bietes, burkānus un kartupeļus novāra ar visām mizām, atdzesē un nomizo. Uzvāra olas. Siļķi un sīpolus smalki sagriež..

2. Visas salātu sastāvdaļas kārto traukā kārtām tā, lai veidotos zivs forma. Starp kārtām lej majonēzes un krējuma maisījumu, kam pievienota sāls.

3. Vispirms trauka apakšā liek kubiņos sagrieztu siļķi, pa virsu tai sasmalcinātus sīpolus un sarīvētas olas,tad sarīvētus burkānus, kartupeļus un pašā augšā bietes. Starp siļķi un sīpoliem pagatavotā mērce nav jālej.