Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:421, Did:0, useCase: 0



Svaigie lapu salāti ar kukurūzu, burkāniem un saulespuķu sēkliņām

Drukāt

Šie salāti jūs patiesi pārsteigs ar savu neparasto un interesanto garšu. To pamatā ir dažādas svaigas lapiņas, kas sāta sajūtas rašanai, papildinātas ar miltainu kukurūzu. Savukārt kraukškīgumam pievienots burkāns, bet neatkārtojamas garšas nianses veido saulespuķu sēkliņas un koriandrs. Pievienojot krējumu, salāti izmantojami ne tikai kā piedeva pamatēdienam, bet baudāmi kā atsevišķa ēdienreize launagā, brokastīs vai vakariņās.

Svaigie lapu salāti ar kukurūzu, burkāniem un saulespuķu sēkliņām

Nepieciešams:

sauja rukolas lapiņu,
sauja spinātu lapiņu,
sauja zaļo salātlapiņu,
1 burkāns,
4 ēdamkarotes konservētas kukurūzas,
sauja saulespuķu sēkliņu,
sasmalcināts koriandrs pēc garšas,
sāls pēc garšas,
skābais krējums.

Pagatavošana:

1. Salātu laiņas noskalo, nosusina un liek bļodā. Ja nepieciešams, sasmalcina, taču ne pārāk smalki.

2. Lapiņām pievieno kukurūzu, uz sakņu rīves sarīvētu burkānu un saulespuķu sēkliņas. Pēc garšas pieber sāli un sasmalcinātu koriandru. Pieliek krējumu un samaisa.

Labu apetīti!

Gatavoja: Dace Vilkāja, Foto: Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,