Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:421, Did:0, useCase: 0



Ar garšvielām cepts ķirbis

Redakcija
Redakcija

Šādi sagatavoti ķirbji būs lieliska piedeva gan gaļas, gan zivju ēdieniem, turklāt tie lieliski garšo arī kā atsevišķa ukoda.

Nepieciešams:

500 g notīrīta ķirbja
1 sīpols
saišķītis svaigu diļļu
2 ķiploka daiviņas
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
paprikas pulveris pēc garšas

Pagatavošana:

1. Ķirbi sagriež nelielos 0,5 cm biezos gabaliņos, liek pannā sakarsētā eļļā un cep, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi.

2. Tad samazina liesmu un pannā pie ķirbja gabaliņiem pievieno sasmalcinātu sīpolu un turpina cept, līdz sīpoli kļuvuši caurspīdīgi.

3. Beigās pieliek sāli, piparus, paprikas pulveri un sasmalcinātas dilles.

Labu apetīti!