Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:415, Did:0, useCase: 0



Ķirbju pankūkas

Ķirbis mūsu ģimenē ir viens no iecienītākajiem rudens sezonas produktiem tā maigās garšas, diētisko īpašību un vērtīgo vitamīnu (A, E, C, B, PP), kas atrodas tā sastāvā, dēļ. Pareizi pagatavojot un zinot dažus knifus, ķirbi var pārvērst visgardākajos ēdienos.

Nepieciešams:
300-500 g svaiga ķirbja;
2 olas;
0,5 l piena;
1 glāze kviešu miltu;
cukurs pēc garšas;
šķipsniņa sāls.

Pagatavošana:
Olas kopā ar sāli un cukuru sakuļ, pievieno skaidiņās sarīvētu ķirbi, pielej pienu, pieber miltus. Visu kārtīgi izmaisa un uz pannas sakarsētā eļļā cep pankūciņas.

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma