Foto: Gatavojam pelmeņus paši. Fotorecepte

Gaļas pārpilnus un ļoti gardus pelmeņus pagatavojiet vienreiz paši un veikalā nopērkamos vairs negribēsiet ēst.
Pelmeņu gatavošanu var pārvērst jaukā kopā būšanā, iesaistot to gatavošanā visus mājiniekus. Var arī iegādāties speciālas formas, kas šo procesu padara vienkāršāku un ātrāku.
Pelmeņus, kas, ielikti vārošā ūdenī, dažās minūtēs pārtop brīnišķīgā ēdienā, pamēģiniet ēst kopā ar dažādām pašu gatavotām mērcītēm piem., skābajam krējumam pievienojiet sinepes un mazliet asos sarkanos piparus, vai arī skābajā krējumā iemaisiet rīvētus vārītus burkānus un sasmalcinātu ķiplociņu.

Tev jābūt autorizētam,