Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Fotorecepte: Kāpostu tīteņi soli pa solim

Kāpostu tīteņi ir ēdiens, kas daudziem garšo, taču tikpat daudzi to nemāk pagatavot. Tāpēc nolēmu parādīt, kā darbojoties ar kāpostlapām, soli pa solim, nonāksiet līdz garšīgiem tīteņiem. Apguvuši tīteņu gatavošanas pamatprincipus, vēlāk varēsiet izmēģināt visdažādākos to pildījumus.


Gatavoja un fotografēja: tavavirtuve.lv

     [+] [-]

, 2013-08-09 21:43, pirms 5 gadiem
Paklau! Man un manai ģimenei ļoti garšo tīteņi, un es arī garšīgi viņus gatavoju(man ir speciāls grāpis kur salien 60 tīteņi), bet reti, jo mani pilnīgi besī ārā tā kāpostu vārīšana. Tad tagad ko vēlos pateikt, atradu to kaut kur internetā, kāpostiņu vienkārši sasaldē! Riktīgi izsaldē cauri, tad pāris dienas pirms gatavošanas izņem ārā un tā kā vārīts!!! Daži paziņas saka ka esot savādāka garša, varbūt? Bet man nav tik smalkas garšas kārpiņas un garšo tikpat labi.

     [+] [-]

, 2014-03-23 19:32, pirms 5 gadiem
Man arī garšo tīteņi, bet kāpostlapas es pērku veikalā jau gatavas burkās. Tā ir daudz vienkāršāk un nav jātērē laiks to vārīšanai.

     [+] [-]

, 2014-12-12 22:20, pirms 4 gadiem
Es daru tā ar urbi (taurenis) izurbju kāposta kacenu.Tas ir viens mirklis,pēc tam kāpostgalvu ieliek plastmasas maisā un uz minūtēm 15 -padsmit ieliek mikroviļņu krāsnī uz pilnu jaudu.Ja nu gadījumā lapas liekas pacietas, tad atdalītās lapas ieliek vēl ,bet uz īsāku laiku.