Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Cūkgaļas pavēdere ingvera glazūrā

Piedāvājam vienkāršu veidu, kā pagatavot pgūkas pavēderi. Recepti piedāvā Lauris Aleksejevs un Dansukker.

Sastāvdaļas:

1 kg cūkgaļas pavēderes
60 g sāls
Glazūrai
Glāze ūdens
100 g sojas mērces
300 g Dansukker niedru cukura "
Demerara"
5 ķiploka daiviņas
60 g svaiga ingvera
2 svaigi čili pipari

Pagatavošana:

Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek cepties krāsnī ar ādu uz leju 140°C. Cep 2 stundas, tad izņem, atdzesē, sagriež šķēlēs. Gatavās šķēles glazē ar karstu glazūru un turpina cept cepeškrāsnī 240°C, līdz tās karamelizējas – apmēram 6 -9 minūtes.

Glazūras pagatavošana: katliņā ielej glazūras sastāvdaļas un vāra, līdz šķidrums iegūst glazūras konsistenci.

Receptes autors: Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”.

Recepti iesaka www.dansukker.lv.