Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Vistas fileja saldkrējuma mērcē

Drukāt

Maiga, sulīga un debešķīgi garda- tāda ir saldkrējuma mērcē gatavota vistas fileja. Tā burtiski pati kūst mutē un atstāj neaizmirstamu pēcgaršu, kuru jums noteikti gribēsies izbaudīt vēl.

Vistas fileja saldkrējuma mērcē

Vistas fileja saldkrējuma mērcē
Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Nepieciešams:

3 vistas filejas,
1 ēdamkarote saldā paprikas pulvera,
kaltēti zaļumi (pētersīļi, timiāns)
250 ml saldā krējuma,
sāls pēc garšas,
malti melnie pipari pēc garšas,
2 ēdamkarotes eļļas.

Pagatavošana:

1. Vistas fileju sagriež strēmelītēs, liek pannā sakarsētā eļļā un nedaudz (apmēram 5 min.) apcep no visām pusēm.

2. Tad gaļu pārkaisa ar paprikas pulveri, kaltētiem zaļumiem, sāli, pipariem un pārlej ar saldo krējumu. Pannai uzliek vāku un uz vidējas liesmas sautē apmēram 15 - 20 minūtes.

3. Gatavu pasniedz ar vārītiem rīsiem, pastu vai kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,