Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Puķkāpostu un gaļas sacepums

Redakcija
Redakcija

Ātri, garšīgi un sātīgi jeb recepte, kas ideāli iederas mūžīgi skrejoša un aizņemta cilvēka ikdienā, lai nobaudītu kaut ko pavisam neikdienišķu.

Nepieciešams:

1 puķkāposts
200 g liesas cūkgaļas
200 ml saldā krējuma
1 ola
rīvēts siers pēc garšas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
zaļumi pēc vēlēšanās

Pagatavošana: 


1. Cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un pannā apcep.

2. Atsevišķi nedaudz apcep sasmalcinātu puķkāpostu.

3. Cepamtrauka apakšā liek apcepto gaļu, pa virsu kārto puķkāpostus.

4. Bļodā sakuļ olu kopā ar saldo krējumu, sāli un pipariem. Iegūto maisījumu pārlej pāri cepamtraukā izkārtotajiem produktiem. Visu bagātīgi pārkaisa ar sarīvētu sieru.

5. Cepamtrauku liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20- 30 minūtes, līdz sacepumam izveidojusies zeltaini brūna garoziņa.

6. Gatavu izņem no cepeškrāsns un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Labu apetīti!