Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Ar malto gaļu pildīti kaneloni

Ar malto gaļu pildīti kaneloni
Foto: Ivars Puķe

Lielveikalos visplašākajā klāstā tiek piedāvāti visdažādākie pastu veidi, tostarp arī kaneloni (canneloni), kurus tad var gatavot un pildīt ar visu, kas pašiem tīk –ar šampinjoniem, spinātiem, papriku, cukini, un, protams, ka ar malto gaļu. Mums tā garšo vislabāk!

Nepieciešams:

8 kaneloni,
250 g maltās gaļas,
1 sīpols,
2-3 ķiploka daiviņas,
1 ēdamkarote tomātu pastas,
1 ēdamkarote rīvmaizes,
1 ola,
200 ml konservētu tomātu,
50 ml skābā krējuma,
100 ml saldā krējuma,
30 g rīvēta siera,
sāls, pipari.

Pagatavošana:

1. Malto gaļu sajauc ar ar olu, tomātu pastu, rīvmaizi, sasmalcinātiem sīpoliem un ķiplokiem. Pievieno sāli un piparus.
2. Veidnē ne pārāk cieši citu pie cita kārto kaneloni, kurus sapilda ar maltās gaļas masu.
3. Abus krējumus sajauc, pārlej kaneloni.
4. Visam pāri lej sasmalcinātus konsevētos tomātus, pārkaisa ar sieru.
5. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20 minūtes.