Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Liellopa gaļas stroganovs ar marinētiem gurķiem

Šo ēdienu par savējo gribētu uzskatīt vairāku valstu pavāri - gan franči, gan krievi. Taču par tradicionālām piedevām stroganovam visu tautu virtuvē tiek uzskatītas sēnes, pārsvarā baravikas un šampinjoni.

Nepieciešams:

700g liellopa filejas,
100g šampinjonu,
50g marinētu gurķu,
100g skābā krējuma,
eļļa,
sāls,
pipari.

Pagatavošana:

1. Gaļu sagriež plānās strēmelītēs un apbrūnina sakarsētā pannā divas minūtes.

2. Pievieno smalki sagrieztus gurķus un šampinjonus. Pieber sāli un piparus.

3. Kad gaļa gandrīz gatava, iemaisa krējumu.

Pasniedz ar kartupeļu, makaronu u.c. ēdieniem pēc izvēles.

     [+] [-]

, 2010-10-19 22:20, pirms 9 gadiem
man gribas ēst