Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Cepti jūras bullīši jeb grunduļi

Cepti jūras bullīši jeb grunduļi
Cepti bullīši
Recepte: Iveta Apškrūma
Foto: Iveta Apškrūma

Ļoti daudzi gardēži un zivju cienītāji uzskata, ka bullītis ir viena no garšīgākajām zivīm. Tāpēc, lai izbaudītu tās pilnīgo garšu, gatavošanas procesā nav nepieciešamas specifiskas garšvielas, - tikai sāls un pipari. Ātri, vienkārši un garšīgi.

Nepieciešams:

500 g svaigu bullīšu
kviešu milti
sāls pēc garšas,
malti melnie pipari pēc garšas,
eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

1. Bullīšus notīra, nomazgā un nosusina.

2. Katru zivtiņu vispirms apvārta miltos, tad liek pannā sakarsētā eļļā cepties. Pārkaisa ar sāli, pipariem un cep no abām pusēm zeltaini brūnas.

Pasniedz ar zaļumiem.

Labu apetīti!