Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 3


Viltotā franču karbonāde

Piedāvājam tik populārās franču karbonādes viltoto versiju, kura būs tikpat garšīga, taču daudz veselīgāka. Šajā variantā cūkgaļu aizstāsim ar vistas fileju un neizmantosim ne miltus, ne olu.

Nepieciešams:

2 vistas filejas
4 šķēles Krievijas siera
4 ripiņas svaiga tomāta
2 ķiploka daiviņas
sāls
malti melnie pipari
redīsu dīgsti.

Pagatavošana:

1. Vistas filejas pārgriež šķērsām uz pusēm, un liek uz pannas cepties.

2. Kad viena puse apcepusies, filejas apgriež otrādi, pārkaisa ar sāli, pipariem, katrai pārliek tomāta ripiņu un siera šķēli.

3. Pannai uzliek vāku, samazina liesmu un cep apmēram 3-5 minūtes. Gatavas pārkaisa ar redīsu dīgstiem.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotogrāfēja Iveta Apškrūma