Ar sēnem un spinātiem pildītas vistas filejas

Drukāt

Pildītie vistas filejas rullīši ir gardums, no kura nespēs atteikties neviens. Dažādojiet savu ēdienkarti un pierasto vistas filejas karbonāžu vietā, pārsteidziet savu ģimeni vai draugus ar patiesi izsmalcinātiem gardumiem.

Ar sēnem un spinātiem pildītas vistas filejas

Nepieciešams:

1 kg vistas filejas
500 g šampinjonu
2 sīpoli
70 g siera
sauja riekstu (var izvēlēties valriekstus, lazu riekstus, zemesriekstus u.c.)
200 g spinātu
ķiploku pulveris
1 ola
sāls
pipari
2 ķiploka daiviņas
eļļa
200 g plānās šķēlītēs sagriezta bekona

Pagatavošana:

1. Sīpolus sagriež pusgredzenos un apcep uz pannas sakarsētā eļļā, tad pievieno gabaliņos sagrieztus šampinjonus, pannai uzliek vāku un sautē, līdz iztvaikojis viss šķidrums. turpina cept,, līdz špoli un sēnes ieguvuši zelatinu nokrāsu.

2. Vistas filejas izklapē ar gaļas āmuriņu.

3. Gatavo marinādi: piparus, sāli, caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus smaisa ar nelielu daudzumu eļļas. Ar šo marinādi ierīvē katru filejas gabaliņu un atstāj marinēties.

4. Spinātus pavāra pāris minūtes, pēc tam notecina lieko šķidrumu un sasmalcina. Sasmalcinātajiem spinātiem pievieno olu, sāli un ķiploku pulveri.

5. Sieru sarīvē vai sagriež smalkos salmiņos. Riekstus sasmalcina.

6. Uz katras filejas liek pildījumu: vispirms, nedaudz atkāpjoties no filejas malām vienmērīgā slānī izklāj spinātus, tiem pa virsu ceptos šampinjonus, tos pārber ar rīvēto sieru, kuram uzkaisa sasmalcinātus riekstus. filejas uzmanīgi sarullē, katru rullīti aptin ar bekona šķēli un liek uz ietaukotas cepešpannas

7. Vistas filejas rullīšus cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā līdz gatavībai.

Tev jābūt autorizētam,