Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 3


Mežacūkas gaļas kotletes

Gatavojot meža cūkas gaļu ir jāatceras, ka tā ir ne tikai jāķiploko un jāspeķo dāsnāk kā mājdzivnieka gaļa, bet ka to jēlu nedrīkst garšot, sāli un piparus pieberot ''uz aci'', bez tam gaļa ir termiski ilgāk jāapstrādā. Taču rezultāts ir izcils!

Nepieciešams:

1kg meža cūkas gaļas,
400g speķa,
1 sīpols,
2 - 3 ķiploka daiviņas,
3 olas,
sāls,
pipari,
garšvielas,
eļļa.

Pagatavošana:

1. Meža cūkas gaļu, speķi, sīpolu, ķiplokus samaļ gaļas mašīnā. Pievieno olas, sāli, piparus, garšvielas un samīca viendabīgā masā

2. No sagatavotās masas veido kotletes, liek pannā sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm skaisti brūnas.

3. Lai kotletes būtu sulīgākas, tās liek cepamtraukā, pārlej ar nelielu ūdens daudzumu un sautē cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā aptuveni pusstundu.

Labu apetīti!