Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Makaroni (pasta) ar cukini un ķiršu tomātiņiem

Redakcija
Redakcija

Šādi pagatavoti makaroni jeb pasta ir ne tikai garšīgs, bet arī ātri pagatavojams un pavasarīgs ēdiens.

Nepieciešams:

100 g makaronu,
2 nelieli cukini,
18 mazie ķiršu tomātiņi,
1 sarkanais sīpols,
2 daiviņas ķiploka,
svaigs baziliks,
sāls pēc garšas,
eļļa.

Pagatavošana:

1. Uzvāra 1 l ūdens, pievieno sāli, ieber makaronus un vāra atbilstoši uz iepakojuma norādītajam laikam. Kad makaroni gatavi, tos notecina caurdurī, liek atpakaļ katlā un pārlej ar nelielu daudzumu olīveļļas (lai makaroni nesaliptu).

2. Cukini sagriež salmiņos, tomātiņus pārgriež uz pusēm. Sīpolu un ķiploku sasmalcina.

3. Sīpolus liek uz pannas un eļļā apcep zeltainus. Tad pievieno ķiploku, cukini un turpina cept uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Pievieno tomātus, sāli un sautē vēl aptuveni minūti.

4. Rotā ar svaigām bazilika lapiņām.

Labu apetīti!