Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 3


Pikantie kabači

Pikantie kabači
Pikantie kabači

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Pikantu ēdienu cienītājiem šādi pagatavoti kabači būs gardas vakariņas, kuru pagatavošanai nepieciešamas vien dažas minūtes

Nepieciešams:

1 neliels kabacis vai cukini,
1 sarkanā paprika,
1 liels sīpols,
3 daiviņas ķiploka,
1 svaigs čili pipars,
2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu vai saldētu pētersīļu,
1 tomāts,
2 ēdamkarotes sezama sēkliņu,
2 tējkarotes tumšās sojas mērces,
1 tējkarote balsamico,
1 tase piena,
2 ēdamkarotes krējuma,
olīveļļa cepšanai.

Pagatavošana:

1. Kabaci (cukini) sagriež plānos taisnstūrīšos;

2. sīpolu sagriež pusripiņās;

3. Papriku sagriež strēmelītēs;

4. Sasmalcinātos kabačus, sīpolu un papriku liek uz pannas sakarsētā olīveļļā apcep;

5. Kad dārzeņi nedaudz apcepušies, tiem pievieno no sēklām attīrītu un sasmalcinātu čili piparu un piespiež ķiplokus;

6. Turpina cept, līdz dārzeņi pusmīksti, tad pielej pienu, pieliek krējumu, selerijas un sautē, līdz dārzeņi mīksti;

7. Atsevišķā sausā pannā apcep sezama sēkliņas un pievieno sautētajiem dārzeņiem;

8. Pievieno balsamico, sojas mērci, gabaliņos sagrieztu tomātu, visu apmaisa un ņem nost no uguns.

Lai jums labi garšo!

     [+] [-]

, 2012-01-24 22:16, pirms 12 gadiem
srakanie pipari padaudz izskataas bildee. ugunsrijeeju eediens

     [+] [-]

, 2012-01-24 22:58, pirms 12 gadiem
Tur nav tikai sarkanie pipari, bet arī sarkanā paprika.

     [+] [-]

, 2012-08-07 09:55, pirms 12 gadiem
6. punktā pie pagatavošanas minŗetas selerijas!!! vai bija domāti pētersīļi!!!