Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Laša omlete

Laša omlete
Laša omlete

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Omlete ir diezgan iecienīts brokastu ēdiens. Tās pagatavošanas varianti ir neskaitāmi. Viens no tiem- omlete ar lasi.

Nepieciešams:

120 g novārīta laša,
1 sīpols,
4 olas,
200 ml piena,
sāls pēc garšas,
pipari,
zaļumi.

Pagatavošana:

1. Sīpolu sasmalcina un nelielā eļļas daudzumā uz pannas apcep. Pievieno sasmalcinātu vārītu lasi, vēl nedaudz apcep.

2. Atsevišķā traukā sakuļ 4 olas, pielej pienu, pieber sāli un piparus, izmaisa un lej pannā pāri lasim un sīpoliem.
Samazina liesmu līdz minimumam, pannai uzliek vāku un cep uz mazas liesmas, līdz omlete gatava.