Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 3


Cepeškrāsnī gatavoti dārzeņi

Redakcija
Redakcija

Šādi gatavoti dārzeņi būs lieliska piedeva gan gaļas, gan zivju ēdieniem. Receptei nav svarīgas dārzeņu proporcijas un daudzums (viss atkarīgs no ēdāju daudzuma un gaumes), galvenais, lai tie būtu dažādi un garšotu jums. Rezultātā dārzeņi būs mīksti iekšpusē, bet no ārpuses skaisti zeltaini un kraukšķīgi.

Nepieciešams:

Kartupeļi,
burkāni,
saldais kartupelis,
briseles kāposti,
pastinaka sakne,
sīpoli,
sāls,
malti melnie pipari.

Pagatavošana:

1. Dārzeņus nomizo, sagriež palielos gabalos un kārto cepeštraukā tā, kā pašiem labāk patīk.

2. Visu pārkaisa ar sāli, pipariem un pārlej ar ūdeni tā, lai 1/3 dārzeņu būtu nosegta.

3. Liek cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā un cep apmēram 30 minūtes vai tik ilgi, līdz dārzeņi gatavi.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma