Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:269, Did:0, useCase: 0



Pašgatavota veģetāra majonēze

Redakcija
Redakcija

Šī majonēze noteikti noderēs tiem, kas uzturā nelieto olas. Tā ir ļoti garšīga un noteikti veselīgāka nekā veikalā pirktā.

Nepieciešams:

1 glāze skāba krējuma,
1 ēdamkarote medus,
1 tējkarote sāls,
4 ēdamkarote citronu sulas vai baltvīna etiķa,
1 tējkarote sinepju,
šķipsniņa kurkumas (pēc vēlēšanās),
4 ēdamkarotes augu eļļas.

Pagatavošana:

Krējumam pievieno medu, sāli, citrona sulu, sinepes un kurkumu. Visu lej virtuves kombainā un sablenderē. Blenderēšanas procesa laikā masai pakāpeniski pievieno eļļu.