Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:269, Did:0, useCase: 0



Pašgatavota vegāna majonēze

Redakcija
Redakcija

Šī majonēze var atrast virtuvē daudz vairāk pielietojumu, nekā tikai salātu aidars. To var izmantot dažādu maizīšu un uzkodu gatavošanai, kā arī pievienot mērcēm un karstajiem ēdieniem. Pie kam tā lieliski garšos ne tikai vegāniem.

Nepieciešams:

500 ml samalta tofu,
125 ml olīveļļas,
1 tējkarote melnās sāls,
1 tējkarote sinepju,
1 tējkarote cukura (pēc vēlēšanās),
šķipsniņa kurkumas (pēc vēlēšanās),
4 ēdamkarotes citronu sulas.

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas, izņemot citrona sulu liek virtuves kombainā un sablenderē viendabīgā masā. Uz beigām pievieno citrona sulu.
Ja iegūtā masa jums šķiet par biezu, varat to atšķaidīt ar nelielu daudzumu vārīta un atdzesēta ūdens.