Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:222, Did:0, useCase: 3


Video: Raimonds Zommers par jauno grāmatu, kāpostiem un nenocirsto eglīti

Redakcija
Redakcija
Intervija ar šefpavāru Raimondu Zommeru. Viens no pēdējo gadu populārākajiem Latvijas pavāriem, televīziju šovu dalībnieks, restorāna "Kaļķu vārti" šefpavārs, divkārtējs Latvijas labākais pavārs Raimonds Zommers tikko kā laidis klajā grāmatu “Zommers. Mūsdienu latviskā virtuve”. Pavārgrāmata ir latviešu virtuves manifests – tā atspoguļo mūsdienu Latvijas gatavošanas tradīcijas, atklājot tādu latviešu virtuvi, kāda līdz šim pavārgrāmatās nav apskatīta.

Aicinājām Raimondu Zommeru uz sarunu, kurā uzzinājām, kā un kāpēc tapusi grāmata, kāpēc tā tulkota arī angliski, kāpēc Raimondu kaitina stāsts par kāpostiem un pelēkajiem zirņiem un kāpēc pavārs Ziemassvētkos necērt eglīti. Izdotā grāmata un restorāna vadīšana nav Raimonda Zommera sasniegumu virsotne. Jau tiek kalti jauni plāni un ir skaidrs, ka par Raimondu Zommeru mēs vēl dzirdēsim. Par to visu intervijā- noskaties- būs interesanti!

Ar Raimondu Zommeru sarunājās Iveta Apškrūma, Epadomi/ Tavavirtuve.lv
Vērtējums: +1