Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:232, Did:0, useCase: 0



Burkānu mafini

Brīvdienām, pavasara un rudens periodam ļoti piemērots kārums- burkānu kēksiņi. Ja vēlaties, varat tos dekorēt ar olas baltuma glazūru vai pārbērt ar pūdercukuru.

Nepieciešams:

700g burkānu,
60ml eļļas,
400g brūnā cukura,
640g miltu,
2 olas,
25g kanēļa,
1/2 tējk. sodas,
20g cepamā pulvera,
250g sviesta.

Pagatavošana:

1. Burkānus nomizo un sarīvē 1mm plānās daiviņās.

2. Sviestu puto ar cukuru, pievieno kanēli, olas, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa.

3. Mīklai pievieno eļļu, burkānus, miltus un kārtīgi samīca.

4. Mīklu liek ar eļļu iesmērētās formiņās un cep cepeskrāsnī 15 minūtes 220 grādu temperatūrā.