Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:232, Did:0, useCase: 0



Rabarberu kēksi

Rabarberu kēksi ir burvīgs sezonāls kārums, kas lieliski garšos pie tējas, kafijas vai piena. Palutiniet savus mīļos, pasniedzot viņiem pie brīvdienu pēcpusdienas tējas šo lielisko gardumu.

Nepieciešams:

100 g sasmalcinātu rabarberu
100 g mandeļu pastas
150 g sviesta vai margarīna
75 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
1 g sāls
3 olas
60 g kviešu miltu
30 g kartupeļu cietes
3 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
50 g sasmalcinātas baltās šokolādes
40 g sadrupinātu mandeļu

Dekorēšanai
Dansukker pūdercukurs

Pagatavošana:

1. Mandeļu pastu sadrupina un samaisa ar krējumu,

2. Muscovado cukuru samaisa un sāli. Pa vienai iemaisa olas.

3. Samaisa kviešu miltus ar cieti, cepamo pulveri un vaniļas cukuru, un pievieno mandeļu pastas maisījumam.

4. Pievieno mandeles, šokolādi un rabarberus. Ielej maisījumu kēksu veidnītēs vai kēksu cepešpannā.

5. Cep krāsns vidusdaļā 180 °C apm. 30 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Recepti piedāvā: www.dansukker.lv