Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:232, Did:0, useCase: 3


Fotorecepte: Rabarberu plātsmaize bez miltiem

Redakcija
Redakcija
Rabarberu plātsmaizēm ir dažādas receptes. Šoreiz piedāvājam rabarberu plātsmaizes recepti, kuras pagatavošanai nav nepieciešami milti.


Autore: Ilze Veilande Vilkāja

     [+] [-]

, 2012-06-03 10:48, pirms 12 gadiem
Izskatās gatršīgi! ...un vienkārši...Es arī cepšu! Paldies par uzskatāmo recepti!

     [+] [-]

, 2012-06-03 10:57, pirms 12 gadiem
7

     [+] [-]

, 2012-06-03 11:25, pirms 12 gadiem
Paldies!Es arī izmēģināšu!

     [+] [-]

, 2012-06-03 12:04, pirms 12 gadiem
paldies vienkārši labi

     [+] [-]

, 2012-06-03 12:05, pirms 12 gadiem
paldies vienkārši labi

     [+] [-]

, 2012-06-03 12:36, pirms 12 gadiem
Mīļš paldies par recepti! Noteikti izmēģināšu! Lai jums veicas!

     [+] [-]

, 2012-06-03 12:39, pirms 12 gadiem
ļoti garšīgi

     [+] [-]

, 2012-06-03 12:50, pirms 12 gadiem
Varētu lūdzu uzrakstīt apmēram cik grādos un cik ilgi jācep!

     [+] [-]

, 2012-06-03 13:03, pirms 12 gadiem
super

     [+] [-]

, 2012-06-03 13:33, pirms 12 gadiem
Smiekliigi,var padomāt,ka milti ir kaitīgāki par mannā!

     [+] [-]

, 2012-06-03 13:40, pirms 12 gadiem
Smiekliigi,var padomāt,ka milti ir kaitīgāki par mannā!
ja, jo manna tie pasi puletie graudi vien ir. tatad labaks par miltiem nav.

     [+] [-]

, 2012-06-03 13:43, pirms 12 gadiem
Vai mīklai nevajag pielikt cepamo pulveri?

     [+] [-]

, 2012-06-03 13:46, pirms 12 gadiem
Vai mīklai nav jāpieliek cepamais pulveris vai soda?

     [+] [-]

, 2012-06-03 14:36, pirms 12 gadiem
Tas nu tiešām kas ļoti interesants.Jāizmēgina

     [+] [-]

, 2012-06-03 15:56, pirms 12 gadiem
Cepu 180 grādos ~30 min, bet droši varat cept vēl, jo sanāca bik pajēla....
Žēl, ka iesākot gatavot nepamanīju, ka nav norādīts cik ilgi un kādā karstumā jācep .... mnja...

     [+] [-]

, 2012-06-04 09:35, pirms 12 gadiem
Gatavību vienmēr pārbauda ar sērkociņu, iebakstot pīrāgā. Ja mīkla pie tā nelīp, tad kūka vai pīrāgs gatavs. Ja līp, tad vēl jācep. Norādīt cepšanas ilgumu nav jēgas, jo katra cepeškrāsns atšķiras un tas, kas vienam aizņems 30 min. tas citam būs 45 min. Agrāk nekad netika norādīti gatavošanas laiki, jo tā ir viegli kļūdīties, viss ir atšķirīgs katrā virtuvē, pat materiāls, no kā izgatavoti trauki. Arī tas var mainīt gatavošanas ilgumu. Receptē galvenais ir sastāvdaļas un gatavošanas process. To, kad ēdiens ir gatavs, katrs pats redz.

     [+] [-]

, 2012-06-04 12:45, pirms 12 gadiem
Kur šajā receptē ir minēts, ka mannā izmantots, jo ir veselīgāks par miltiem?
Man šī recepte ļoti labi noderēja, jo vēlējos pagatavot plātsmaizi, bet milti mājās nebija.
Smiekliigi,var padomāt,ka milti ir kaitīgāki par mannā!

     [+] [-]

, 2012-06-04 22:14, pirms 12 gadiem
Es cepu 200 grādos gandrīz stundu un man sanāca garšīga plātsmaizīte. Bet ar to cepšanas ilgumu, patiešām, ir jāpiešaujas pie savas krāsns un gaumes. Receptē nav minēti konkrēti grādi un cepšanas laiki, taču ir minēts kādai būtu jāizskatās gatavai plātsmaizei.

     [+] [-]

, 2012-06-04 22:44, pirms 12 gadiem
Vai mīklai nav jāpieliek cepamais pulveris vai soda?
Šajā receptē ne soda, ne cepamais pulveris netika izmantots, tāpēc gaidīsim atsauksmes par iznākumu, ja, gatavojot savu plātsmaizi, izlemsiet tos pievienot.

     [+] [-]

, 2012-06-09 22:04, pirms 12 gadiem
Paldies par recepti nemhsu un izmeegjinaahsu,

     [+] [-]

, 2012-06-13 11:34, pirms 12 gadiem

Komentārs par 2. attēlu

Gadās ka mājās nav miltu, tāpēc , ja ir mannā, kāpēc gan nē.........