Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:207, Did:0, useCase: 0



Fotorecepte: piparkūku mīkla. Kā pagatavot garšīgu piparkūku mīklu

Tuvojoties Ziemassvētkiem, sākam domāt par piparkūkām. Katram gribas, lai tās būtu garšīgas, kraukšķīgas un mutē kūstošas. Tas daudzējādā ziņā atkarīgs no mīklas. Protams, ka visgaršīgākās ir pašu gatavotas mīklas. Piedāvāju savu piparkūku mīklas gatavošanas variantu, kur iznākums ir patiešām garšīgs.


Gatavoja un fotografēja: Ilze Veilande Vilkāja

     [+] [-]

, 2011-12-21 18:18, pirms 7 gadiem
vai ūdenim, kuru pievieno ir jābūt karstam? Esmu dzirdējusi, ka ļoti viegli var gur apdegumus, mirklī, kad cukura masai tiek pievienots ūdens, kā no tā izvairīties?
Un vēl - kurā mirklī katls ir jānoņem no uguns, vai visu laiku ir jābūt ieslēgtai plītij un jānoņem tikai beigās, kad mīkla jāieliek bļodā?

     [+] [-]

, 2011-12-21 21:06, pirms 7 gadiem
Ūdens tika pievienots remdens. Protams, pēc pievienošanas veidojās gan burbuļi, gan tvaiks. Ar karsto cukura sīrupu jādarbojas patiešām uzmanīgi un, lai justos drošāk, es mīklu gatavoju katlā ar augstākām malām.

Katlu no uguns noņemu pēc sviesta izkausēšanas.

Tev jābūt autorizētam,