Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:274, Did:0, useCase: 0



Jasmīnu ziedu dzēriens

Ne visi zina, ka arī jasmīnu ziedi izmantojami kulinārijā. Sevišķi garšīgs ir jasmīnu ziedu dzēriens, ko gatavo pavisam vienkārši.

Nepieciešams:

40 jasmīnu ziedu,
1 litrs ūdens,
1/3 tējkarote citronskābes,
4 ēdamkarotes medus.

Pagatavošana:

1. Katliņā ielej ūdeni, pieieno citronskābi un uzvāra. Atstāj nedaudz atdzist.

2. Citā katliņā ieber jasmīna ziedus, tiem pārlej uzvārīto ūdeni un atstāj uz 5 stundām ievilkties.

3. Tad šķidrumu nokāš, pieliek uzsildītu medu un maisa, līdz tas izkusis.

Pasniedz atdzesētu.