Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:274, Did:0, useCase: 3


Janas Duļevskas smiltsērkšķu kodolsprādziens

Populārā humoriste un TV šovu vadītāja Jana Duļevska piedāvā veselīga vitamīnu kokteiļa recepti, kas palīdzēs saglabāt stipru veselību , kad šķiet – no vīrusa izvairīties neizdosies. Dzēriens satur daudz C vitamīna, folijskābes, K, B1 un B2 vitamīnu, kā arī minerālvielu – kāliju, kalciju un magniju.

Nepieciešams:

2 vidēja izmēra apelsīni;
2 ēd. karotes smiltsērkšķu sulas;
1 ēdamkarote medus
5-6 lazdu riekstu kodoli
200 ml kefīra, paniņas vai bezpiedevu jogurta;
Dekorēšanai: 2 kumkvati

Pagatavošana:

Sajauc svaigi spiestu apelsīnu un smiltsērkšķu sulu, medu, riekstus, raudzētu pienu un saputo ar mikseri. Pasniedz glāzēs, ko dekorē ar kumkvatiem.

Pati Jana par savu kokteili saka tā: "Lai gan ar īpašām brīnumreceptēm neaizraujos, tomēr ir daži triki, ko lieku lietā tad, kad jūtu, ka organisms saviem spēkiem ar vīrusu vairs galā netiks. Šādās reizēs paralēli aptiekās nopērkamajiem profilaktiskajiem līdzekļiem lieliski palīdz mājās tapušie vitamīnu kokteiļi, kas ir ne vien vienkārši un ātri pagatavojami, bet arī efektīvs veids, kā uzņemt gana daudz vitamīnu, turklāt garšo gan man, gan manas ģimenes vīriešiem."

Savukārt, “A Aptieka” farmaceite Iveta Lapiņa – Beroza atzinīgi novērtē Janas kokteili un piebilst, ka “rudens drēgnais laiks jau izsenis ir tas brīdis, kad jo īpaši nākas padomāt par savu veselību un rūpēties par imunitātes nostiprināšanu, lai negaidot nepiezagtos kāds no nepatīkamajiem sezonālajiem vīrusiem. Der atcerēties, ka lieliski, veselību stiprinoši vitamīni slēpjas arī dabas veltēs”, stāsta , .

Par vitamīniem un uzturvielām Janas Duļevskas rudens kokteilī rūpējās "A Aptieku" tīkls, bet kokteili šoreiz pagatavoja izklaides un atpūtas tīkla "Klondaika" bārmeņi.