Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:274, Did:0, useCase: 3


TOP 3 modīgākie bezalkoholiskie kokteiļi vasaras sezonā

Kas gan var būt patīkamāk kā izbaudīt saules pielietu, karstu vasaras dienu, veldzējoties ar vēsiem, spirdzinoši gardiem augļu un ogu kokteiļiem!

Bet kādi tad ir šīs vasaras sezonas modīgākie bezalkoholiskie kokteiļi? Stāsta bārmenis Ingars Romanovičs no Andrejostas restorāna "Aqua Luna", kur vasaras terasē viesi var gremdēties izsmalcinātā garšu un interjera burvībā, vērot saulrietu, dejot zem zvaigžņotas debess un baudīt lielisku pilsētas panorāmu - Daugavu un pa to slīdošās jahtas un kuģus, Vecrīgas torņus, Vanšu tiltu un moderno biroju ēkas.

1. "Mango Freeze" - debešķīga vasaras garša

Svelmainās vasaras dienās lieliski iederēsies bezalkoholiskais kokteilis "Mango Freeze" - tas atsvaidzinās un uzmundrinās gluži kā liega vēja pūsma. Pasniegts kopā ar ledu šis dzēriens sniegs teju vai debešķīgu baudu. Svaigi nomizots mango, plombīra saldējums, saldais krējums, kokosriekstu piens, cukura sīrups, laima sula, ledus - un prasmīgajās bārmeņa rokās top viens no šīs vasaras topa kokteiļiem. Vizuāli skaists, dzīvespriecīgs un optimistiska pozitīvisma pilns!

2. Melleņu mohito uzvaras gājiens turpinās

Restorāna "Aqua Luna" plašajā bezalkoholisko dzērienu klāstā kopumā ir vairāk nekā 20 dažādu izsmalcinātu kokteiļu, taču melleņu mohito ir viens no iecienītākajiem. Mellenes kopā ar cukura sīrupu, laimu, piparmētrām un sasmalcinātu ledu - gards kokteilis, kas spirdzinās pat stiprākajā tveicē. Tas pārvērtīs tavu vasaras dienu garšīgā piedzīvojumā un piešķirs īpašu akcentu jebkuram pasākumam. Izkrāso savu vasaru - ļaujies melleņu mohito svaigajam vilinājumam!

3. "Banana Berry Mix" - Latvijas vasaras un tropisko garšu kombinācija

Kokteilis "Banana Berry Mix" lieliski apvieno Latvijas vasaras pilnbrieda garšas ar tropisko zemju siltajiem aromātiem. Līdzās tropu auglim banānam dzēriena sastāvā ir arī zemenes, laima sula, svaigi spiesta apelsīnu sula, cukura sīrups un ledus. Kokteilis uzjundī viegli nostalģiskas atmiņas par bezbēdīgajām bērnības vasarām, kas smaržoja pēc svaigām un saldām zemenēm un sapņiem par eksotiskiem ceļojumiem uz brīnumainām, tālām aizjūras zemēm, kur vasara nekad nebeidzas.