Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:215, Did:0, useCase: 0



Karstā šokolāde acteku gaumē

Redakcija
Redakcija

Kurš gan nevēlas sevi palutināt ar kaut ko īpašu? Acteku karstā šokolāde ir īsts brīnums katram kārumniekam, sevišķi, ja aiz loga termometrs rāda dažus grādus zem nulles.

Nepieciešams:

1,5 l piena
300 g tumšās šokolādes
1/4 tēlkarote malta kanēļa
1 iepakojums marshmallows zefīra
šķipsniņa maltu sarkano piparu (pēc vēlēšanās)
kanēļa standziņas dekorēšanai

Pagatavošana:

1. Katliņā ielej pienu, pievieno sasmalcinātu šokolādi un uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot, karsē, līdz šokolāde izkususi.

2. Dzērienam pievieno kanēli un sarkanos piparus (var arī nepievienot). Visu izmaisa.

3. Pasniedz karstu, ieliekot krūzītē dažus marsmallows zefīrus un kanēļa standziņu.