Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Ananasu un ančo piparu saldējums

Redakcija
Redakcija

Paleta ir latīņamerikāņu augļu saldējums, kas bieži tiek gatavots no svaigiem augļiem. No katras receptes sanāks sešas saldējuma porcijas.

Nepieciešams:

1 pac. Santa Maria Chili Guajillo
1 mizots, nogatavojies ananass
225 ml ūdens
100 ml cukura
2 ēd. k. svaigi spiestas laima sulas
1 tējk. jūras sāls

Pagatavošana:

1. Kastrolī uzvāriet ūdeni ar cukuru. Pievienojiet čili, nogrieziet mazo uguni un vāriet 5 minūtes. Ļaujiet nedaudz atdzist.
2. Sagrieziet ananasu mazos, vienmērīgos kubiņos (0,7 x 0,7 cm), kopā aptuveni 300 ml.
3. Atlikušo ananasu sablendējiet kopā ar sāli, laima sulu, cukura sīrupu un ančo pipariem. Nogaršojiet!
4. Lieciet ananasu kubiņus saldējuma formiņās un pārlejiet ar ananasu un piparu maisījumu.
5. Lieciet saldētavā uz vismaz 4–5 stundām!

Lai labi garšo!