Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Gardie bumbieru pelēni

Redakcija
Redakcija

Saldi kārumi var būt ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi, ja tiek gatavoti no veselīgiem produktiem. Pie kam tos var pasniegt interesanti noformētus, kas sevišķi patiks bērniem.

Nepieciešams:

6 konservētu bumbieru pusītes,
18 žāvētas brūklenes
12 mandeļu rieksti,
Jogurts pēc vajadzības,
300 g biezpiena
Dažas salātu lapas.

Pagatavošana:

1. Uz paliela šķīvja sakārto salātu lapas, uz kurām novieto bumbieru pusītes ar griezuma vietu uz leju.

2. Katrai bumbiera pusītei no kaltētām brūklenēm (vai citām ogām) veido acis un deguntiņu.

3. 6 mandeles pārgriež gareniski un pusēm, tās pūs zaķēnu ausis, atlikušās 6 mandeles izmantojam kā astītes.

4. Biezpienu samaisa kopā ar jogurtu, veido 6 nelielas bumbiņas (piciņas), kuras novieto uz šķīvja pie katra zaķēna vienu.