Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Fotorecepte: Ātrais ābolu pīrāgs soli pa solim

Dažreiz tik ļoti gribas kaut ko saldu un garšīgu, taču gatavošanai daudz laika nav. Tad nu šī būs īstā recepte šādiem brīžiem: ābolu pīrāga gatavošana neaizņems daudz laika, taču garša pārsteigs.


Gatavoja un fotografēja: Ilze Veilande- Vilkāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-04 12:36, pirms 7 gadiem
nav iespejams vairs skatities uz jusu receptem, eju sildit vakardienas zupu

     [+] [-]

, 2011-09-12 13:03, pirms 7 gadiem
kas var būt labāks par šo!!!

     [+] [-]

, 2011-09-26 07:13, pirms 7 gadiem
Paldies.Vienkārši,ātri,garšīgi.

     [+] [-]

, 2012-08-19 13:13, pirms 6 gadiem
TAGAD TAISĪŠU TAD REDZĒS KAS TUR SANĀKS

     [+] [-]

, 2012-09-08 01:21, pirms 6 gadiem
garshiga,paldies

     [+] [-]

, 2013-08-10 17:09, pirms 5 gadiem
Es izmeginaju ,man ljoti iepatikas ,paldies par recepti.

     [+] [-]

, 2015-10-31 22:36, pirms 3 gadiem
Cik grādos jācepj? Es cepu aptuveni 180-190grados un viss apkāt brūns un jau melns, bet iekša šķidra.

     [+] [-]

, 2015-10-31 22:37, pirms 3 gadiem
Jo īsti nesapratu cik daudz ir milti?

Tev jābūt autorizētam,