Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Šokolādes kēksi

Redakcija
Redakcija

Brūnais niedru cukurs ļauj ekonomiski izcept pikantus, izteiksmīgus kēksus. Šis daļēji attīrītais, nerafinēts cukurniedru cukurs ar zeltainu nokrāsu un karameļu garšu un nedaudz atšķirīgu kristālu izmēru un krāsu tiek piedāvāts 750 g paciņās par draudzīgu cenu.

Sastāvdaļas
apmēram 25 kēksiem

2 olas
200 g Dansukker Brūnā niedru cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 g tumšās šokolādes
150 g sasmalcinātu valriekstu
200 g kviešu miltu
1 ēdamkarote Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 tējkarote cepamā pulvera

Pagatavošana

1. Saputo olas ar cukuru.

2. Izkausē taukvielas un iemaisa olu masā.

3. Salauž šokolādi gabaliņos un izkausē tvaika peldē vai arī mikroviļņu krāsnī zemā temperatūrā. Iemaisa šokolādi mīklā.

4. Iemaisa miltos vaniļas cukuru un cepamo pulveri. Sasmalcina valriekstus un iemaisa mīklā kopā ar miltu maisījumu.

5. Ielej mīklu kēksu formiņās un cep cepeškrāsns vidū 200°C aptuveni 12 minūtes.