Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Saldais biezpiena kārums

Šis vienkāršais un pasakaini gardais deserts ir viens no mūsu dzimtas iemīļotākiem saldajiem ēdieniem. Tas vienlīdz labi garšo kā lieliem, tā maziem kārumniekiem, tāpēc tiek gatavots samērā bieži. Turklāt tā izmaksas nav augstas, bet gatavošanas laiks aizņem vien nieka 15 minūtes.

Nepieciešams:

600 g biezpiena,
500 ml saldā krējuma,
cukurs pēc garšas,
1 paciņa Selgas cepumu
konservēti persiki,
banāni.

Pagatavošana:

1. Krējumu kopā ar cukuru saputo.

2. Cepumus saluž mazos gabaliņos, dažus var atstāt rotāšanai.

3. Biezpienu ar dakšiņu saspaida, liek bļodā un samaisa kopā ar putukrējumu.

4. Saldēdiena trauciņos lieber cepumu gabaliņus, pa virsu tiem liek biezpiena masu.

5. Rotā ar banānu ripiņām un konservētiem persikiem.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotogrāfēja Iveta Apškrūma