Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Rabarberu kūka ar ķiršiem

Rabarberi - tas ir viens no pirmajiem našķiem un vitamīnu sniedzējiem mūsu dārzā, kad citi dobēs un siltumnīcās vēl tikai gatavojas un gaida savu kārtu.

Nepieciešams:

300 g rabarberu,
100 g ķiršu,
200 g krējuma,
150 g miltu,
150 g cukura,
2 tējk. cepamā pulvera,
2 olas,
citrona miziņa,
pūdercukurs pārkaisīšanai.

Pagatavošana:

1. Olas saputo ar cukuru.

2. Pievieno sāli un sarīvētu citrona miziņu.

3. Iemaisa krējumu un ar cepamo pulveri sajauktus miltus.

4. Mīklu liek ietaukotā veidnē. Uzber rabarberus un ķiršus.

5. Cep sakarsētā krāsnī 200 grādu temperatūrā aptuveni 35 minūtes.

6. Gatavu kūku pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!