Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0


Pagatavo saldējumu pats

Redakcija
Redakcija

Iepriecini sevi! Pagatavo mājas saldējumu vasarīgās noskaņās. Tas jāgatavo dienu pirms lietošanas. Pamatrecepti, protams, var variēt. Ja vēlies, pievieno masai šokolādi, riekstus (kas nomazgāti ūdenī) vai nedaudz citrona sulas.

Nepieciešams:

250 g saldā krējuma,
300 g saldētu ogu,
1 tasīte medus.

Pagatavošana:

1. Uzvāra, atdzesē un saputo saldo krējumu.

2. Saldētas ogas, jau saputoto krējuma masu un medu ne ilgāk kā 10 sekundes puto mikserī, pēc tam pievieno dažas veselas ogas.

3. Ar koka karoti visu lēni sakārto plastmasas traukā, to ietin maisiņā un ievieto saldētavā.

Labu apetīti!