Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Vegāna kakao “želeja”

Redakcija
Redakcija

Vegāns, nevārīts, bez želatīna vai agar-agara, pagatavojams vienā minūtē, saželē pusstundas-stundas laikā – tāds, lūk, brīnumains, un galvenais, ļoti garšīgs kakao krēms!

Nepieciešams:
1 porcijai:

5-6 žāvētas dateles bez kauliņiem,
100ml silta ūdens,
1 banāns,
1-2 tējkarotes laba kakao vai keroba,
piparmētru lapas vai piliens dabīgas lavandas ēteriskās eļļas (pēc vēlēšanās).

Pagatavošana:

1. Dateles sagriež sīkāk, liek blenderī, pārlej ar ūdeni. Ja liek piparmētras vai lavandu, pievieno arī tos, un visu sablendē.

2. Tad pievieno kakao un banānu, vēlreiz sablendē, līdz masa kļūst viendabīga, pārlej pasniegšanai paredzētajā traukā un liek ledusskapī sastingt. Rotā ar ogām un piparmētru lapiņām.

Autors: Veģetārisms.lv