Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 0



Ceptas krabju nūjiņas ar zirņu dīgstiem un omleti

Drukāt

Lai gan lielākoties krabju nūjiņas tiek pievienotas salātiem, tomēr arī ceptā veidā tās garšo lieliski. Piemēram, ja kārojas sātīgas brokastis, ceptas krabju nūjiņas, kas pasniegtas kopā zeltanu omleti un svaigiem zaļumiem, būs garda izvēle. Pēc vēlēšanās omleti varat piepildīt ar ceptiem sīpoliem, cukini vai baklažāniem.

Nepieciešams:
2 personām

6 krabju nūjiņas,
2 olas,
sķipsniņa sāls,
1/2 glāze piena,
zirņu dīgsti,
eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

1. Olas iesit bļodā, pievieno sāli un sakuļ.

2. Krabju nūjiņas apvārta sakultajās olās un uz pannas sakarsētā eļļā apcep.

3. Atlikušajai sakulto olu masai pielej pienu, samaisa un lej sakarsētā pannā. Pannai uzliek vāku un uz nelielas liesmas cep omleti, kamēr tā sarecējusi.

4. Uz šķīvja liek krabju nūjiņas, omleti un visu pārkaisa ar zirņu dīgstiem.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Mārcis Martini

Tev jābūt autorizētam,