Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 0



Brokastīs omlete lietuviešu gaumē

Drukāt

Šī omlete interesanta ar to, ka tās gatavošanas procesā olas netiek kultas, līdz ar to garšas nianses ir pavisam citādākas.

Nepieciešams:

3 olas
1 tomāts
1 sīpols
zaļumi
sāls
pipari

Pagatavošana:

Sīpolu sagriež ripiņās un apcep uz pannas sakarsētā eļļā. Pievieno daiviņās vai šķēlēs sagrieztu svaigu tomātu, pārsit pārl olas, pannai uzliek vāku un uz vidēji lielas liesmas cep gatavu.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Fotogrāfēja Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,