Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 3


Video: Videorecepte – kokosriekstu pankūkas

Redakcija
Redakcija
Lieliska ideja jūsu pankūku rītam! Pamēģiniet pagatavot šīs gardās un netradicionālās pankūkas, izmantojot kokosriekstu pienu un kokosriekstu miltus! Brīvdienu brokastis noteikti būs izdevušās!

Recepti piedāvā: Santa Maria

Āzijas virtuves būtiska pamatsastāvdaļa ir ne tikai kokosriekstu piens, nūdeles, sojas mērce, bet arī dažādās garšvielas un augi, kuru pievienošana ēdienam sniedz neatkārtojamu garšu, pauž Santa Maria mazumtirdzniecības mārketinga vadītāja Latvijā Inga Auziņa. “Āzijas ēdienu popularitāte Baltijas valstīs – arī Latvijā, pieaug. Cilvēkiem aizvien vairāk ceļojot uz šodien tik populāriem galamērķiem kā Taizeme, Malaizija, Indonēzija u.c., viņi iepazīst turienes ēdienus, vēlas tos pagatavot arī mājās. Āzijas virtuve ir salīdzinoši veselīga, un internetā pieejamas ļoti dažādas receptes, no kurām īpaši populāra ir Tom Kha un Ramen zupa, Pad Thai u.c. To gatavošanas procesā var izmantot atsevišķas garšvielas, bet daudz tipiskāku garšu izdodas iegūt, ja pievieno Āzijas garšvielu maisījumus. Ne velti pārtikas tehnologi ir ieguldījuši lielu darbu, lai precīzās devās iepakojumā panāktu katras garšvielas vajadzīgo daudzumu, kas ēdienam liek garšot tieši tāpat kā kādā no Āzijas valstīm. To sastāvā ir ingvers, koriandrs, citronzāle, ķiploki, kafīra laima lapas, ananāsi, sīpoli u.c. Daļu no Āzijas ēdieniem vajadzīgajām garšvielām Latvijā atsevišķi pat nevar iegādāties.”
Vērtējums: