Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 3


Kartupeļu salāti tomātu podiņos

Redakcija
Redakcija

Skaistos tomātu podiņos servēti salāti izskatīsies daudz interesantāk un glītāk, sevišķi svētku reizēs. Turklāt tie iepriecina ar savu krāsu saspēli, pilnīgo garšu, zaļumu aromātu un pikanto kraukšķīgumu.

Nepieciešams:

6 vidēja lieluma tomāti,
1 neliels sasmalcināts sīpols,
2 cieti novārītas olas,
1 sasmalcināts marinēts gurķis,
2 vārīti kartupeļi,
4 sasmalcināti redīsi,
2 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu,
2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu seleriju kātu

Mērcei:
1 ēdamkarote majonēzes ar zemu tauku saturu,
1 ēdamkarote krējuma ar zemu tauku saturu,
1/2 tējkarote sinepju,
šķipsniņa maltu melno piparu,
sāls.

Pagatavošana:

1. Bļodā smaisa majonēzi, krējumu, sinepes, sāli un piparus.

2. Pagatavotajai salātu mērcei pievieno sasmalcinātus seleriju, marinētu gurķi, redīsus, sīpolus, kartupeļus un olas. Visu samaisa.

3. Katram tomātam nogriež virspusi un izņem mīkstumu tā, lai veidotos tomātu podiņu.

4. Tomātu podiņus pilda ar sagatavotajiem salātiem. Rotā ar dillēm.

Labu apetīti!