Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 0



Omlete ar karsti kūpinātu zivi

Drukāt

Lieliskas un sātīgas ātrās brokastis, taču šo ēdienu var pasniegt arī kā vieglas vakariņas. Te der jebkura karsti kūpināta zivs, un omleti var cept gan uz pannas, gan cepeškrāsnī.

Omlete ar karsti kūpinātu zivi

Nepieciešams:

100g karsti kūpinātas zivs vai 6 lielas kūpinātas reņģes,
3 olas,
1,5 ēdk. skābā krējuma vai majonēzes,
1 - 2 ķiploka daiviņas,
3 cm zaļās purava daļas,
eļļa,
sāls.

Pagatavošana:

1. Zivij noņem ādu, izņem asakas, ar rokām sadala sīkos gabaliņos.

2. Ķiploku sarīvē vai izspiež ar spiedi, purava zaļo daļu sagriež.

3. Bļodiņā sakuļ olu, pievieno zivi, ķiplokus, puravu, nedaudz sāls, skābo krējumu, visu rūpīgi sakuļ ar dakšiņu, taču vienmērīgākas masas iegūšanai var izmantot mikseri vai blenderi.

4. Omleti pannā uz nelielas uguns cep 10 - 12 minūtes, bet cepeškrāsnī 200 grādu karstumā 10 - 15 minūtes, kamēr izveidojas zeltaina garoziņa.

Labu apetīti un lai skaisti jūsu rīti!

Tev jābūt autorizētam,