Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:230, Did:0, useCase: 0



Fotorecepte: Burkānu pankūkas soli pa solim

Redakcija
Redakcija
Gardas burkānu pankūciņas, ļoti labi noderēs, piemēram, brokastīs.


Gatavoja un fotogrāfēja: Ilze Veilande Vilkāja

     [+] [-]

, 2012-04-29 19:26, pirms 8 gadiem
Burkānu pankūkas ir garšīgas, pamēģini tā: burkānus izspied sulā,tad visu tāpat pielikt, bet lai nebūtu sausas pielej bezcukura iebiezināto pienu. Izmēģini! Un vēl suliņa klāt!

     [+] [-]

, 2012-04-29 20:14, pirms 8 gadiem
Es noteikti izmēģināšu, jo burkāni patiešām man garšo.

     [+] [-]

, 2012-04-29 20:15, pirms 8 gadiem
Es noteikti izmēģināšu, jo burkāni patiešām man garšo.

     [+] [-]

, 2012-04-29 22:37, pirms 8 gadiem
Pievienojiet šīm pankūkām mērcētas rozīnes un karoti skābā krējuma. Pārbaudīts.

     [+] [-]

, 2012-04-29 23:21, pirms 8 gadiem
j

     [+] [-]

, 2012-05-12 17:15, pirms 8 gadiem

Komentārs par 10. attēlu

ārkārtīgi garīgi ir arī pievienojot ķirbju, saulespuķu vai kādas citas sēkliņas.. var ēst pat aukstas. kā uzkodu.